MITÄ TAPAHTUU NETTILAULUTUNNILLA?

Nettilaulutunti on helppo ja aikaa säästävä tapa harrastaa laulua. Sinun ei tarvitse varata aikaa matkustamiseen tai etsiä sopivia kulkuyhteyksiä tunnille. Voit osallistua nettilaulutunneille, missä sitten oletkin!

Laulutunnille tarvitset tietokoneen, puhelimen, mikrofonilliset kuulokkeet (esimerkiksi puhelimen kuulokkeet), sekä halutessasi voit käyttää myös bluetoothkaiutinta. Tunti tapahtuu Google hangouts- palvelun kautta. Saat linkin sähköpostiisi hyvissä ajoissa ennen tunnin alkua ja pääset tunnille klikkaamalla linkkiä. 

Ennen tuntia sovimme sähköpostitse laulun/laulut, joita haluat käydä läpi tunnilla ja saat myös ennen tuntia taustan, jonka päälle voit laulaa. Voit myös kertoa erityistoiveesi -ja tavoitteesi.

Tavoitteenasi voi olla vaikka hengitystekniikan parantaminen, ylä-äänien tuottaminen, jokin soundi/musiikkityyli, tulkitseminen, voimakkaan äänen tuottaminen, peruslaulutekniikan parantaminen, äänen huoltaminen jne.. 

Luon sinulle driveen oman kansion, jonne kirjoitan muistiinpanot joka tunnista, jolloin voit palata tuntiin ja muistella oppimiasi asioita. Lisäksi saatan pyytää sinulta videota omasta treenaamisestasi ja antaa sinulle video- ja mp3 klippejä, joiden avulla voit treenata.